Statistics & Analysis

WEB ANALYTICS

U krijgt voldoende bezoek op uw website, maar zijn dit wel de juiste bezoekers? En kunnen zij vinden waar ze naar zoeken? Het is uiterst waardevol om door middel van web analytics te achterhalen wat een bezoeker doet zodra deze op uw website terecht komt. Deze informatie kunt u gebruiken om bijvoorbeeld uw online campagnes naar waarde te beoordelen, maar ook kunt u aanpassingen doen op basis van het gedrag van uw bezoekers om zo het optimale rendement uit uw website te halen.
ANALYTICS PAKKETTEN | GOOGLE ANALYTICS

Het meest gebruikte en tevens gratis web analytics pakket is Google Analytics. Dit pakket is vrij gemakkelijk te implementeren, door een simpel script aan alle pagina’s op uw website toe te voegen. Vervolgens beschikt u over een enorme bulk aan statistieken binnen een zeer gebruiksvriendelijke interface. Hoewel de Google Analytics interface vrij toegankelijk is, is het toch een kunst om de juiste inzichten te halen uit deze data. Bereiken we de juiste doelgroep? Welke online kanalen zorgen voor het beste rendement? En hoe zorgen we er voor dat bezoekers niet afhaken binnen het orderproces?
METEN IS WETEN

Ons advies? Meten is weten! Second Minds vertaalt web analytics data naar concrete actiepunten om uw website te verbeteren. Wij verzorgen uw web analytics van implementatie tot rapportage en geven enkel bruikbare adviezen.

Meer weten of een adviestraject starten? Neem dan direct contact met ons op!