Search Engine Advertising

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (GOOGLE ADWORDS)

Heeft u een webshop of biedt u online uw diensten aan? Wilt u het aantal verkopen vergroten? Wilt u tegelijkertijd uw naamsbekendheid uitbreiden? Of wilt u uw offline activiteiten ondersteunen met online campagnes? Met Zoekmachine Adverteren zorgen wij ervoor dat uw site druk bezocht wordt door de inzet van advertenties vanuit Google AdWords en andere belangrijke zoekmachines.

Zeker als u een webshop eigenaar bent, kunnen Zoekmachine Advertenties in sommige gevallen voor wel bijna 80% van uw totale omzet zorgen. Ook dienstverleners zullen merken dat zij een groot aantal extra leads kunnen vergaren door de juiste mix van online marketing campagnes. Zonder gebruik van Google AdWords mist u dus een schot voor open doel. Zeker nu de consument steeds vaker thuis winkelt op een laptop, tablet of smartphone. Om de markt naar u toe te trekken is het gebruik van Zoekmachine Adverteren via Google AdWords noodzakelijk. Zo blijft u uw concurrenten de baas.
NUMMER 1 POSITIE IN GOOGLE?

Second Minds weet precies op welke manier u uw Google AdWords campagnes het beste kan inrichten. Onze Google AdWords specialisten zijn in staat om uw bedrijf als één van de hoogst gerankte bedrijven weer te geven in het gesponsorde resultaat van Google en andere zoekmachines.

De consument zal u hierdoor in één oogopslag zien staan en gemakkelijk op uw advertentie klikken. Wanneer u er voor zorgt dat de klanten ook daadwerkelijk vinden waar ze op zoeken is de kans zeer groot dat de consument tot koop overgaat.

Wij zeggen bewust “één van de hoogst gerankte bedrijven”, aangezien het niet altijd loont om op de eerste positie in Google te staan!
RESULTAATGERICHTE CAMPAGNES

Uiteraard kunnen wij dit wel voor u regelen, maar wij besteden uw marketingbudget liever aan resultaatgerichte Google AdWords campagnes. Een positieve wisselwerking tussen kosten en opbrengsten staat hierbij centraal. In overleg met u worden dan ook duidelijke doelstellingen vastgesteld die er voor zorgen dat uw omzet en winst vanuit de Google AdWords campagnes worden gemaximaliseerd. Hoe monitoren wij dit? Er zal onder andere een koppeling gelegd worden tussen Google AdWords en Google Analytics, zodat wij uitgebreide analyses kunnen maken van uw sitebezoekers.

Onze specialisten zijn gecertificeerde Google AdWords professionals en daardoor van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Disciplines als Dynamic Advertising (productfeed), Product Listing Ads, diverse Google AdWords extensions en Bid management tools klinken ons tevens als muziek in de oren.

Beginnen met Google AdWords? Neem dan meteen contact met ons op! Heeft u reeds bestaande campagnes en weet u niet zeker of deze optimaal worden benut? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis Quickscan aan!