Search Engine Optimization

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Bovenaan in Google, daar droomt tegenwoordig elke ondernemer van, of is het meer een nachtmerrie. Wel eens gehoord van Zoekmachine Optimalisatie (SEO)? Of wordt u moe van uw lopende SEO trajecten die geen resultaat opleveren? Second Minds helpt u graag om uw online dromen te verwezenlijken.
HAALBAARHEID SEO STRATEGIE

Een goede SEO strategie staat of valt met de mate van haalbaarheid. Dat is dan ook waar wij in onze samenwerking met u op zullen focussen.

– Wat zijn uw belangrijkste zoekwoorden?
– Hoe groot is de concurrentie op deze zoekwoorden?
– Is uw website technisch in orde?
– Worden resultaten goed gemeten?

Dit zijn vragen die we ons gezamenlijk als eerste moeten stellen. Daarnaast zult u moeten kijken naar uw beschikbare middelen. Maar het organische zoekresultaat in Google is toch gratis? Helaas komt u niet bovenaan in Google door stil te zitten, evenals het vaak toch een illusie is om slapend rijk te kunnen worden. Zowel technische aanpassingen als keyword research en textuele veranderingen op uw website vergen veel tijd. Zoekmachine optimalisatie is dan ook een proces dat veel geduld vergt en waarvan het effect pas op langere termijn goed zichtbaar wordt.
OPTIMALISATIE TRAJECT

Maar… Geduld loont! Wij stippelen in overleg met u een optimalisatie traject uit dat past binnen uw middelen en doelstellingen. U zult op maandelijkse basis een rapportage ontvangen met de behaalde resultaten, waardoor u goed de voortgang kunt bewaken.

Geen zin in lange trajecten, maar liever aanpassingen in een bulk doorvoeren? Of bent u meer op zoek naar een eenmalig SEO advies? Wij passen onze dienstverlening volledig op uw behoeften aan! Neem direct contact op voor meer informatie.