Social Media Advertising

SOCIAL MEDIA – BEHEER & ADVERTISING

Heeft u een Facebook- en Twitter account omdat iedereen dat heeft of gaat u actief de dialoog aan met uw (potentiele) klanten? Het beheer van meerdere social media accounts is vaak een tijdrovende bezigheid. Maar heeft u wel goed nagedacht over de strategie achter uw social media accounts? Af en toe een bericht plaatsen zonder achterliggende gedachte, zal er niet voor zorgen dat uw fanbase groeit en dat uw doelgroep daadwerkelijk iets aan uw social media activiteiten heeft.
EEN UNIEK PLATFORM

Sociale media zijn uitermate geschikt als verlengstuk van uw website. Zie het als een platform waarop u unieke content beschikbaar stelt die niet of slechts gedeeltelijk op uw eigen website te vinden is. Denk hierbij aan speciale aanbiedingen voor uw fans/volgers of het uitzetten van prijsvragen en acties. Daarnaast is het van groot belang dat u actief de dialoog aan gaat met uw doelgroep. Probeer niet te veel te zenden, maar vooral ook te luisteren naar uw (potentiele) klanten. Dit levert vaak unieke ideeen op die er voor zorgen dat u zich binnen de sociale media kunt onderscheiden van uw concurrentie. Ook kunt u sociale media inzetten als verlengstuk van uw klantenservice, dit heet “webcare”. Klanten kunnen zo ook op Facebook en Twitter terecht met vragen over bestaande dienstverlening of nieuwe producten.

Second Minds vertaalt uw marketing activiteiten door in een geschikte social media strategie en neemt indien gewenst het volledige management van uw sociale media uit handen. In samenwerking met u worden acties bedacht om zo uw fanbase te laten groeien en het maximale uit uw Social media accounts te halen.
ADVERTISING

Naast het beheer van uw sociale media kunnen wij ook voorzien in het opzetten en beheren van betaalde advertenties binnen Facebook. De huidige insteek van Facebook Advertising is sterk gericht op de promotie van lokale bedrijven. Deze vorm van adverteren is zeer effectief en vergt een geringe investering. Daar kunt u natuurlijk niet in ontbreken!

Wilt u zeker weten dat u het maximale uit uw Social Media accounts haalt? Neem dan direct contact met ons op!